ANSA Studentforsikring

Et eksklusivt tilbud til elever og studenter som studerer i utlandet og som er medlem av ANSA.

ANSA tilbyr en av markedets beste studentforsikringer. Det er en komplett forsikringspakke skreddersydd for norske studenter i utlandet. ANSA Studentforsikring er et eksklusivt tilbud til deg som er medlem av ANSA

Ektefelle/samboer og barn kan legges til som medforsikret i forsikringsavtalen.

Bestill ANSA Studentforsikring her

Det er ingen begrensing på kjøp av forsikringen etter utreise fra Norge. Dersom du kjøper forsikringen etter du har reist vil du få en karantene på 10 dager før forsikringen er gyldig.

Forsikringen er gyldig ut forsikringsperioden selv etter at du har kommet hjem til Norge.

Med ny og forbedret studentforsikring kan vi tilby en av de beste studentforsikringene i markedet, med lik pris for alle studenter uansett alder. Vår nye leverandør Gouda er spesialist på reiseforsikring. De har sterkt fokus på skadeforebyggende arbeid og at du som kunde blir møtt med et høyt servicenivå.

Husk at for å ha gyldig forsikring, må du være medlem av norsk folketrygd med dekning for utvidet stønad. Studerer du i Norden, er det godkjent med nordisk trygdeordning. Du må også ha et gyldig medlemskap i ANSA.

Ta kontakt med oss på forsikringskontoret så hjelper vi deg med Studentforsikringen.

 

Hva omfatter ANSA Studentforsikring?

Produktark (IPID)

Du kan laste ned produktark her.

 

Tilleggsdekninger

Når du bestiller ANSA Studentforsikring, kan du også kjøpe to ulike tilleggsdekninger; Tannhelseforsikring og forsikring ved MRSA-smitte. Disse forsikringene kan ikke kjøpes separat uten ANSA Studenforsikring.

Les mer om tilleggsdekningene her: